GAME OVER

Hedendaagse
Kunstexpo’s
de tentoonstellingen zijn elke zaterdag en zondag open van 13u tot 18u, van 5 tot 26 november.

In het kader van de hedendaagse kunst parcours

63

Chez Muriel de Peñaranda
Dans la grange de la ferme de Wahenge
La Bruyère

LYCÉE MARTIN V (Louvain-la-Neuve)

https://www.lyceemartinv.be

Spelen, verliezen, opnieuw beginnen, plezier vinden in herhaling, vallen, vele manieren van mislukken…
Er is maar één manier om te winnen, maar vele manieren om te verliezen. Als je ze ontdekt, raak je al verstrikt in het spel. Dit jaar experimenteerden de leerlingen van Lycée Martin V met behendigheidsspelletjes, waarbij bijzondere aandacht werd besteed aan het lichaam: houdingen, bewegingen, dynamiek. Vertrekkend van jeugdherinneringen en games van over de hele wereld, hebben ze de regels opnieuw uitgevonden om hun eigen apparaat te ontwikkelen. Ze hebben zichzelf gefilmd om ze voor jou zichtbaar te maken. Je vindt de video’s die zijn gemaakt door de QR-codes te scannen die tijdens de cursus worden weergegeven. Misschien wekken ze je nieuwsgierigheid… Het zijn allemaal uitnodigingen om het spel te spelen.

Adèle Dupret en Charlotte Naber, leeraren

Namen deel aan het project: Lisa Adams, Anton Dambrain, Lara Da Silva, Clara Dubuisson, Romane Gallez, Laetitia Godfrin, Nell Gonçalves, Maya Macauter, Luna Maes, Mirabelle Modave, Blanche Piérart, Solène Renette, Pauline Suppes, Rose Christensen, Prisca Mandong Minsili, Sara Mathot, Timothée Platteborze, Sedef Saatci, Edith Viaene, Alice Wauquaire

Kaart en online route naar deze locatie:

Met de volledige toegang (€5) krijg je alle extra informatie over de tentoonstellingen te zien en wordt ook de online kaart ontgrendeld. Met deze kaart kom je in één klik op de plek die je zoekt, waar je ook bent, rechtstreeks op je smartphone.
Ideaal om je bezoek voor te bereiden!

Heb je je al geregistreerd?